Geplande evenementen en activiteiten

 

 

I.v.m. de Covid-19 maatregelen, zijn er voor 2021 nog geen evenementen gepland.

Wel hebben we met Pasen een kleurwedstrijd.

 

2 gedachten over “Geplande evenementen en activiteiten

 1. Goedenavond,

  Graag wil ik de aandacht voor het volgende:
  Wij zijn ”De Dijken Noord” (bewoners Oranjepolderhof) en willen de Halloweenviering uit de planning halen en willen in plaats daarvan een MEGA sinterklaasfeest organiseren op het grasveld naast de voetbalkooi.
  Wij zijn namelijk van mening dat alléén de Nederlandse tradities georganiseerd moeten worden hier in De Dijken (wij verbieden ook om Rietbuurt te zeggen). Halloween hoort daar NIET bij!! Dit feest komt uit Amerika… daar hebben wij niets mee te maken, toch? Wij bedenkt er nou om een feest te organiseren om kinderen nachtmerries te laten bezorgen? Ik spreek voor echt heel veel bewoners (bijna allemaal) van de Oranjepolderhof. Wij vinden dit totaal niet kunnen!! Wij willen dus alléén de Nederlandse tradities zien en daar aan absoluut aan mee werken.
  Kunnen wij met een groep van ongeveer 14 bewoners aanschuiven bij een vergadering? Wij willen dit persoonlijk aankaarten. Natuurlijk niet aanvallend, maar we willen dit graag bespreekbaar maken. Mijn vrouw heeft net ook gemaild.
  Excuus als dit mailtje bot overkomt, maar het is meer frustratie vanuit ons… Wij hebben dit overigens al jaren achter elkaar aangekaart bij de toen huidige voorzitter (was een vrouw), maar nooit antwoord of reactie op gehad. Ook bij de gemeente aangekaart waarop we antwoord kregen waar wij dus niets mee konden… Ook al jaren bij die voorzitter aangekaart om sinterklaas met zwarte pieten te vieren… ook geen antwoord of reactie. Heel teleurstellend was dat / nog steeds trouwens.

  Hopelijk krijgen we snel een reactie.

  Namens ”De Dijken Noord / Oranjepolderhof”,

  Groeten,
  Frans Langeveld

Een reactie plaatsen